7 oktober 2018Geen reacties

Ik heb wat Shortcuts voor iOS gemaakt. Hebben?

  • Onderweg: Als Waze gebruiker kun je met deze Shortcut direct naar huis, werk of een adres vanuit je komende agenda-afspraken navigeren. Werkt direct.
  • Concerten: Voeg concerten toe aan je agenda en tel af naar komende concerten. Werkt direct.
  • Tankbeurten: Tankbeurten vraagt hoe veel je hebt getankt, de prijs en je kilometerstand en zet dit overzichtelijk in een online Excel-documentje op Google Spreadsheets. Wel even instellen.

Read more

13 april 2018Geen reacties

Mijn favoriete MacOS-apps

Amphetamine
Houd je Mac wakker, negeer energiestand-instellingen.

AutoMute
Zet het geluid automatisch uit wanneer je je koptelefoon disconnect.

Bartender
Ruimt je menubar lekker op.

Read more

26 augustus 20172 Comments

Emerce Dare 2017

Vandaag stond een dagje Emerce Dare op het programma, lachen. Tenminste, dat zou je denken. Ik bedoel dat ik dat van te voren dacht. Snappie? Laat maar.

"Emerce Dare is hét Nederlandse event voor en door digital creatives. Tijdens deze tweede editie van Dare staat er een ruim aanbod van workshops, diepgaande talks en inspirerende sessies op het programma met 15 (internationale) sprekers."

Ondanks dat ik graag naar alle 15 had willen luisteren, was het geval dat sommigen tegelijk hun presentatie gaven en ik dus voor de onmogelijke opgave stond (eitje.) om keuzes te maken.

Read more

7 september 2015Geen reacties

Een maand met de Apple Watch

Vanaf donderdag 6 augustus ben ik de trotse eigenaar van een Apple Watch Sport met een 42mm kast van spacegrijs aluminium en een zwart sportbandje. En ja, ik ben er onwijs blij mee. Waarom? Het is een heel tof hebbedingetje die ervoor zorgt dat ik minder snel mijn telefoon hoef te pakken en me zelfs motiveert om te gaan bewegen!

Read more

2 juli 2015Geen reacties

iOS9 & Apple Music

Het is inmiddels toch weer eventjes geleden dat ik van me heb laten horen (ik ben er geloof ik gewoon niet zo goed in), maar daarom besloot ik er vandaag maar weer een blogpost tegenaan te knallen. Waar ik mee bezig ben? Op het moment interesseer ik me veel voor de laatste aankondigingen van Apple, iOS9 en Apple Music.

Read more

29 mei 2015Geen reacties

Google I/O 2015

Gisteravond was het dan zover, Google I/O 2015. Om half 7 zat ik er klaar voor, zonder nagedacht te hebben over wat ze überhaupt gaan vertellen.

Nog niet eerder heb ik een Google I/O gekeken en had dus geen idee wat ik jij verwachten. Maar ik moet zeggen, het valt me niet tegen! De introductie was al een show op zich. De grappen tussendoor kwamen gepland over en waren meestal ook niet grappig, tegenvaller (ook voor hen).

Read more